Tijdens onze privé make-up workshop leer je make-up aanbrengen door enkele eenvoudige tips. Je stelt de make-up workshop zelf samen met een thema naar keuze en voert iedere stap zelf uit onder professionele begeleiding van een visagiste. De make-up workshop gaat door in onze make-upstudio te Gent. Wil je een naturelle look of blink je liever uit met een feestelijke make-up? Onze make-up workshop is volledig privé, persoonlijk en op maat van de kleine groep deelnemers vanaf 1 persoon.

MAKE-up workshop

Natural Beauty Workshop

Geen geheimen, ook niet in je make-up. Want die is stralend natuurlijk, helder en fris als een lentebriesje. In alle seizoenen, op elk moment, overtuig je met je natuurlijke look.

ontdek workshop

make-up workshop

Evening Glam Workshop

Leer de stap-voor-stap technieken aangeleerd door onze professionele make-up artiesten. Na onze make-up workshop weet je hoe je een mooie en jeugdige uitstraling creëert voor elke avond.

ontdek workshop

make-up workshop

Instant Smokey Workshop

Een zwoele blik verovert harten, geheimzinnig, sexy en verfijnd. Wil je er ook zo uitzien? Volg dan onze make-up workshop ‘Smokey Eyes’.

ontdek workshop

make-up workshop

Bride-to-be Workshop

Je trouwt binnenkort en wil jouw make-up zelf leren uitvoeren? Dan is deze make-up workshop de perfecte match voor jou! Van A tot Z bereiden we je voor op de grote dag.

ontdek workshop

make-up workshop

MUD workshop

Een workshop in thema naar keuze, louter met MUD producten. De kennismakingsworkshop bij uitstek voor wie MUD wil leren kennen.

GA NAAR MUD’S WEBSITE

Nieuwe workshops

We lanceren binnenkort onderstaande workshops. Wil je als eerste op de hoogte zijn hiervan? Laat je gegevens na, we laten je iets weten en voorzien een leuke extra bij boeking!

make-up workshop

Fashionista Workshop

Wil je mee zijn met de fashion trends van vandaag? Onze make-upartiesten bundelen de trends van het seizoen in een leerrijke fashion workshop!

BINNENKORT BESCHIKBAAR!

make-up workshop

Work-A-Licious Workshop

Zakenvrouw in hart en nieren? Straal uit wat en hoe jij het wil. Met extra tips naar kleurengebruik om de juiste indruk te maken.

BINNENKORT BESCHIKBAAR

make-up workshop

Transgender Workshop

Ons A-team heeft reeds verschillende transgenders geholpen met hun transformatie. Reeds van in het begin kan je rekenen op ons team om jou bij te staan met tips en tricks op beauty en make-upvlak. Deze workshop kan geboekt worden in onze aparte VIP-ruimte.

BINNENKORT BESCHIKBAAR