The Artists biedt verschillende topmerken uit de beautywereld aan. We verkopen niet zomaar, maar helpen je vooral om de juiste beautyproducten te ontdekken. Onze ambitie? Jouw schoonheid verbeteren en perfectioneren, in plaats van ze te camoufleren. Ieder van onze toegewijde, enthousiaste beauty artists heeft

een eigen specialiteit en is gekwalificeerd in huidverzorging, wenkbrauwen, wimpers of make-up. We hebben de juiste mensen en producten om je zelfvertrouwen een boost te geven!

Eersteklas beauty producten

Ons aanbod is klein, maar opvallend. Want onze producten doen exact wat ze beloven. Of je nu wilt uitpakken met aantrekkelijke ogen of met een flawless, glowy huid, wij hebben de oplossing in huis. Eenmaal je onze producten gebruikt, begrijp je waarom we zo anders zijn dan een doorsnee beautyshop.

ONTDEK ONZE MERKEN

Het gaat over jou

Terwijl we focussen op de verkoop van trendy beautyproducten, zijn we vooral begaan met je esthetische goals. Wat heb jij nodig om je doel te bereiken? Onze beauty artists Niki, Michiel en Nicky nemen de tijd om naar je te luisteren en de ideale oplossing en/of techniek te vinden. Met hun expertise zie je er in geen tijd geweldig uit!

ONTMOET HET A-TEAM

Je voelt je gewoon buitengewoon

Onze getalenteerde en gepassioneerde beauty artists delen een gemeenschappelijk doel: ze willen dat iedere klant straalt van zelfvertrouwen. We zetten je graag op weg naar de perfecte verzorgingsroutine, foundationtint, wenkbrauwvorm of wat je ook nodig hebt om je buitengewoon goed te voelen.

ONTDEK ONZE MAKE-up WORKSHOPS

Beautyplan op jouw maat

Eén maat voor iedereen? Niet als het over beauty gaat. Bij ons begint alles bij jou: jouw huidtype, jouw tint, jouw beautyplan. Je leert ons kennen als overtuigde advocaten van natuurlijke beauty en helpen je om beautyfoutjes te aanvaarden in plaats van ze te verstoppen.

ONTDEK ONZE DIENSTEN